Arama
Arama Sonuçları
Dermaclinic Lazer Epilasyonla Kalıcı Çözümler Sunuyor
Bursa'da lazer epilasyon, modern cilt bakım teknolojisinin getirdiği yeniliklerle, kalıcı tüy alma yöntemleri arasında önemli bir konumda bulunmaktadır.
Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenleniyor.
Balık pulu hastalığı nedir, neden olur, Tedavisi var mı?
Balık pulu hastalığı (İktiyozis vulgaris), cildin sağlıklı yapısını etkileyen genetik bir durumdur. Bu hastalık, cildin kalınlaşması ve pulların oluşmasıyla kendini gösterir. Tedavi seçenekleri semptomların yönetimine odaklanırken, hastalıkla yaşamayı daha rahat hale getirebilir.
Sivilce baş ağrısı yapar mı? çözüm yolu var mı?
Sivilce baş ağrısı yapar mı, sivilce ve daha çok ergenlik döneminde görünse de aslında her yaştan insanın başına gelebilecek bir cilt sorunu. Sadece görsel olarak kötü görünmekle kalmayan sivilceler aynı zamanda başka sorunların da nedeni olabiliyor. Sivilce baş ağrısı yapar mı, hangi sivilceler baş ağrısına neden olur gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte baş ağrısı yapan sivilceler ve çözüm yolları.
YÜZ YOGASI NEDİR, NASIL YAPILIR?
Yaşlanma karşıtı etki, toparlayıcı ve canlandırıcı destek sunan yüz yogası her geçen gün daha fazla kişinin başvurduğu bir teknik oluyor. Cerrahi müdahalelere, dolgu ve botoks gibi enjeksiyonlara ek olarak, hatta uzun vadede onların yerine etki gösterdiği iddia edilen yüz yogası hakkında merak ettiğin her şeyi senin için derliyoruz.
Evde Doğal ve Etkili 8 Cilt Toniği Yapımı
Cildinizi Arındıracak En İyi Tonik Tarifleri
EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ CİLT BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ
Doğal yöntemlerle cilt nasıl beyazlatılır? Cilt beyazlatmak için hazırlanan cilt maskeleri nelerdir? İşte, Japonların sık sık kullandığı cilt beyazlatma yöntemleri:
MAYA MASKESİ NASIL YAPILIR, NE İŞE YARAR?
Kuru maya ile cilt bakımı nasıl yapılır? Evde kuru maya maskesi nasıl yapılır ve nasıl uygulanır? Maya maskesi ne işe yarar? İşte, maya ile yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
Ada çayı nedir? Ada çayı nasıl yapılır? Ada çayı neye iyi gelir? Ada çayının faydaları ve zararları nelerdir? Ada çayı zayıflatır mı?
Bilimsel adı Salvia Officinalis olan adaçayı, grimsi yeşil yapraklı ve odunsu bir sapı olan ada çayı nasıl yapılır? Ada çayı neye iyi gelir? Ada çayı faydaları ve zararları nelerdir?
Sivilcelerin Oluşmasını Nasıl Önleyebilirim?
Akne, genç yetişkinlerin tahminen %85'ini etkileyen, dünyadaki en yaygın cilt rahatsızlıklarından biridir.